La Federació de Caça signa un nou acord amb Adesalzi, agent exclusiu d’Adeslas

La Federació de Caça de la Comunitat Valenciana ha signat un nou acord de col·laboració amb l’asseguradora Adesalzi, agent exclusiu d’Adeslas amb oficina a Alzira (València). Gràcies a aquest conveni, tots els federats de la província de València i els seus familiars directes podran gaudir de grans descomptes en assegurances de salut. Després d’estudiar el cas particular de cada federat, se’ls aplicarà un descompte sobre tarifa, perquè es puguen beneficiar del preu més competitiu possible.

Adeslas compta amb els especialistes mèdics i hospitals més importants i prestigiosos del país, oferint cobertures tant en medicina primària, urgències i hospitalització, com en diagnòstic i tractament d’especialitats mèdiques i odontologia. També, ofereixen el seu servei iSalud, un xat mèdic on es pot contactar de manera ràpida i immediata amb professionals mèdics les 24 hores del dia.

Així mateix, Adesalzi posarà a l’abast de la FCCV un servei al client directe i personalitzat per a atendre sol·licituds de pressupostos, contractacions, així com servei post-venda a través del seu departament comercial:

Rebeca Cámara – Dpto. Comercial
Mòbil: 627 881 717
Email: camarar@oac.segurcaixaadeslas.es

L’oficina d’atenció comercial es troba en l’Avinguda Hispanitat 3 sota 46600 Alzira (València).