César Pérez es proclama campió de caça menor amb gos d’Alacant

Amb brillantor i emocionant disputa entre els participants es va celebrar dissabte passat, 23 d’octubre, el XLVI Campionat Provincial de Caça Menor amb gos d’Alacant. La prova es va desenvolupar en la localitat de Villena, concretament en el Vedat “Casa Matías”, proclamant-se campió de la mateixa en la categoria sènior, César Pérez Rubio, de Sant Antón del Pinós. En dames, la guanyadora va ser la recent flamant campiona d’Espanya, Carla Reig, de Muro de Alcoy.

El caçador pinosero va obtindre el triomf en sumar per peces abatudes 2.350 punts i ésser el primer a arribar al control amb aquesta puntuació, ja que el segon i tercer classificat també van obtindre els mateixos punts, però la seua entrada al control va ser més tard respectivament. La segona plaça la va ocupar José Aranda Llobel, d’Orba i la tercera, José Alejandro Poveda Verdú. En quart lloc, va anar per a Andrés Brotons Brotons, de Petrer.

En l’apartat de dames va aconseguir el primer lloc Carla Reig Giner, de Muro de Alcoy, i, en segon lloc, Cristina Pérez d’Almoradí. Carla Reig va rebre un merescut reconeixement per part dels seus companys pel seu brillant triomf en el campionat d’Espanya de la modalitat, celebrat el passat cap de setmana en la localitat ciudadrealeña de Campo de Criptana.

Els quatre primers classificats sènior i les dos dames aconsegueixen així la seua classificació directa per al campionat autonòmic d’aquesta mateixa modalitat de caça, que està previst se celebre el pròxim dia 6 de novembre a Castelló.

També van participar en la prova: sense obtindre la classificació: Gustavo Ros Ivars (Teulada); Yeray Sanchís Calabuig (Beniarrés); Raúl Muela Domingo (DPC); Javier Martínez Sanchís (la Torre de les Maçanes); Antonio Reig Pérez (l’Orxa); Rubén Galván Manchón (Crevillent); Juan Vicente Llobell Mengual (el Poble Nou de Benitatxell); Joaquín Mira Gea (Castalla); José Francisco Pascual Ruiz (Agost); Alberto Ballester Bernabéu (Tibi) i Juan Manuel Andreu Antón (Crevillent).

En el lliurament de trofeus va ser present el delegat Territorial de la Federació a la província d’Alacant, Óscar Corbí Gimeno, qui va presidir tota la prova. També va viure l’emocionant jornada de caça l’anterior delegat territorial, Miguel Ángel Romero. Al costat d’ells, els delegats de la modalitat a la província d’Alacant, José Francisco Rodríguez Porcel i Antonio Rodes Martínez, i diversos membres de la Junta directiva de la FCCV a Alacant, els qui van secundar amb la seua presència el campionat.

El delegat territorial, Óscar Corbí, va tindre paraules de reconeixement per als caçadors guanyadors, dels quals va ressaltar “l’alt nivell competitiu” que havien demostrat durant el campionat. Corbí va felicitar tant els participants com als seus jutges i va subratllar que malgrat les dificultats climatològiques que va acollir la prova, l’esforç dels caçadors havia sigut “excel·lent”.

El campió provincial 2021, César Pérez Rubio, en concloure la seua participació es va mostrar especialment satisfet per haver pogut aconseguir aquest triomf i, a més, davant uns rivals “tan durs” que, va dir, “li havien posat molt difícil fer-se amb el campionat”. El campió pinosero va afirmar que enguany “tinc una enorme il·lusió per participar en el campionat autonòmic i nacional, així que lluitaré fins a la final amb gran afany i il·lusió”.