La RFEC advertix el Govern de les greus conseqüències de la seua política anticaça

El president de la Real Federació Espanyola de Caça, Manuel Gallardo, ha enviat una carta al President del Govern, Pedro Sánchez, advertint-li de les greus conseqüències que tindran les decisions dels seus equips ministerials si es continua amb la deriva anticaça i l’escanyament del sector cinegètic.

Gallardo ha recordat a Sánchez els atacs rebuts pel sector en els últims mesos des de tres dels seus ministeris, “la qual cosa demostra una autèntica confabulació contra els caçadors i caçadores d’aquest país”. “Ens trobem a tres Ministeris que estan actuant en tromba contra la caça i un Govern que es tira, cada vegada més, en braços de la ideologia ecologista i *animalista”.

Una de les principals ofensives part del Ministeri per a la Transició Ecològica i Repte Demogràfic, on la seua màxima responsable, Teresa Ribera, s’ha declarat obertament anticaça i així ho demostra dia a dia amb les seues últimes decisions, com ha ocorregut amb la declaració de la tórtora o el llop com a espècies protegides sense comptar amb el sector.

També se suma els del Ministeri d’Educació i Formació Professional, incorporant el perillós i tendenciós concepte d’empatia amb els animals que alliçonarà a xiquets i xiquetes d’aquest país contra el sector cinegètic, ramader i altres.

L’últim dels atacs, i un dels més greus, ha sigut el recent anunci de la nova Llei de Benestar Animal promoguda pel Ministeri de Drets Socials i Agenda 2030 que, a través de la Direcció General de Drets dels Animals ha presentat un text que amenaça la continuïtat de la caça a Espanya.

Abans aquestes agressions, el president de la RFEC entén que “el Govern ha triat sacrificar a una part molt important de la ciutadania espanyola sense cap pudor”. “Un Govern que oblida al món rural i que només pensa en les estadístiques electorals, un Govern capaç de pactar, acordar i agenollar-se davant qualsevol organització que considere que li permetrà continuar governant, oblidant maldestrament que els caçadors de manera directa o indirecta representem a 2 milions de persones”, adverteix.

Per a Gallardo, “la situació es fa cada vegada més insuportable” i per això, des de la RFEC, de no canviar immediatament l’actitud anticaça d’aquest Govern, “convocarem a tot el sector cinegètic per a decidir les accions que facen canviar el rumb eco animalista d’aquest Govern”.