Rècord de participació en el VII Campionat Autonòmic de Falconeria

Diumenge passat, 7 de novembre, es va celebrar en el vedat “La Lliure” del terme municipal de San Miguel de Salinas el VII Campionat d’Autonòmic de Falconeria de la Comunitat Valenciana. Una competició que contó amb la xifra rècord de 32 ocells inscrits i la presència de nombrosos aficionats per a veure les espectaculars actuacions dels ocells i els seus cetreros, que durant el cap de setmana van superar els 60 vols.

A la jornada van assistir el delegat provincial de la Federació de Caça a Alacant, Óscar Corbí, i el delegat autonòmic i nacional de la modalitat, Evaristo Rodríguez.

En la competició, que es va desenvolupar durant tot el cap de setmana, el públic va poder presenciar les modalitats de Baix Vol amb Harris i Astor, Sota Vol amb Gos de Mostra,i Altivesa. L’art de la falconeria va ser declarat Patrimoni Immaterial de la Humanitat per la UNESCO en 2010.

El campionat autonòmic va tancar amb la següent classificació:

CLASSIFICACIÓ GENERAL

ALTIVESA

1 -Víctor Manuel Moreno Alarcón.

2- Lucia Alba Torres

3- Nazario José Chávez Rubiales

SOTA VOL AMB GOS DE MOSTRA

1-Lucia Molina Queixal

2-Angel Pérez Fernández

3-Evaristo V Rodríguez Martínez

SOTA VOL A PLOMA AÇORES

1- Antonio Gallego Hernández

2- Pablo Muñoz Hernández

3- Alfonso López Fernández

SOTA VOL A PLOMA HARRIS

1- Alfonso López Fernández

2- Alfonso López Santamaría

3- Ángel Gabriel Martínez López

CAMPIONS AUTONÒMICS

ALTIVESA

Víctor Manuel Moreno Alarcón

SOTA VOL

Ruben Cortes Benito

SOTA VOL AMB GOS DE MOSTRA

Lucia Molina Queixal

En finalitzar la competició, organitzada per la Federació de Caça de la Comunitat Valenciana, es van entregar els trofeus i premis als participants. Gràcies al suport i la col·laboració desinteressada del club Cetrero “El Temple”, el Club de Caçadors “La Llebre” i l’Ajuntament de San Miguel de Salinas! I enhorabona als classificats!